contact

wijkcentrum Symfonie

Valckenierstraat 1
6828 RM Arnhem
026-4430033
www.wijkcentrumsymfonie.nl In wijkcentrum Symfonie is ook de onderstaande organisatie te vinden:

Logopedie Arnhem

De praktijk voor Arnhem en omstreken waar logopedische behandelingen gegeven worden voor stoornissen die voorkomen bij baby's, kinderen en volwassenen. Ook komen wij bij mensen aan huis, zoals ouderen en mensen die in diverse woonvormen woonachtig zijn. Logopediste met vele adressen, altijd één vlakbij.
Logopedie Arnhem  is onderdeel van de Praktijk voor logopedie M.J.H. Naber-Melker. In 1985 is deze praktijk gestart in Velp. De praktijk zich ontwikkeld tot een allround praktijk. Het werkgebied strekt zich uit van Rozendaal, Arnhem, Velp tot Rheden, De Steeg, Ellecom, Duiven Westervoort, Giesbeek en Lathum.
Onze praktijk heeft momenteel meerdere locaties, zowel in Arnhem, Giesbeek, Velp als in Rheden. Op deze website vindt u informatie over onze praktijken, onze manier van werken, wat logopedie is, aanmeldingen/verwijzingen, contactgegevens, klachtenregeling en vergoedingen. Voor deze website is een bewuste keuze gemaakt om veel informatie te geven over wat logopedie voor u kan betekenen. Logopedie is een breed vakgebied en veel meer dan alleen "spraakles". U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld hulp bij TaalprobleemArticulatieSlissen of Gehoorprobleem.

Van baby tot hoogbejaarde biedt logopedie paramedische zorg bij een veelheid aan stoornissen en aandoeningen. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Margot Naber-Melker,
Logopediste

Algemene contactfinformatie

Tel: 026-3648843

www.logopediearnhem.nl